UČTE SE VAŘIT A STAŇTE SE TAK LEPŠÍM KUCHAŘEM!

VEJCE

  • Vejce - dokument PDF ke stažení

    receptury, pracovní postup, doplňující informace a rady najdete v tomto dokumentu, který je součástí kurzu a složí k prohloubení znalostí.

  • Vejce
  • Domácí pečivo - již brzy
  • Těsto na těstoviny -již brzy
  • Domácí Ravioli -již brzy

Tepelná úprava masa

Zadejte email, stáhněte si ebook a naučte se základní principy dušení, pečení a grilování.

 

 

Tomáš Smoček

autor projektu

Podnikatel a gurmet, zastánce krajové kuchyně. V profesionální gastronomii se pohybuje od roku 1999. Byl u založení projektu Jak  šmakuje Moravskoslezsko?, natočil přes 65 dílů stejnojmenné gastroshow pro televizi Polar. Po deset let byl šéfkuchařem a současně provozovatelem Společenského domu v Rožnově p.R., jehož maximální kapacita je 500 míst. Má za sebou rauty, svatby a cateringy pro desítky i stovky hostů, vařil také českému presidentovi. Neumí dělat věci napůl, když se do něčeho pustí, tak jedině naplno! Více na O Tomášovi

Přidejte se do diskuze