CHCETE SE UČIT VAŘIT A BÝT LEPŠÍM KUCHAŘEM?

  • Vejce - dokument PDF ke stažení

    receptury, pracovní postup, doplňující informace a rady najdete v tomto dokumentu, který je součástí kurzu a složí k prohloubení znalostí.

  • Vejce
  • Domácí pečivo - již brzy
  • Těsto na těstoviny -již brzy
  • Domácí Ravioli -již brzy

 

 

Zadejte email a stáhněte si ebook.

Tepelná úprava masa

 

 

Reference

Dobrý den, Tomáši, Váš kurz je bezvadný, jsem ráda, že jsem dostala možnost vstoupit, vždy jsem chtěla tzv. nahlédnout "pod pokličku" profi kuchařům, a to se mně splnilo. Jsem přesvědčena, že by z Vás byl znamenitý učitel na některé škole pro kuchaře, velký přínos pro studenty do jejich praxe a začátků v profesním životě. Ještě jednou moc děkuji a přeji hodně dalších tak skvělých nápadů, jako je tento kurz.
Milada Mičkalováreference z členské sekce
Všechny kurzy jsou popsány přehledně a podrobně a já už vím, jak jednoduše udělat to nebo ono. Nevěřila bych, kolik jsem dělala zažitých chyb. Od doby kdy jsem se seznámila s Tvými kurzy vaření, je mé vaření veselejší a ráda přiznám, že i chutnější.
Michaela Dořičákovákosmetička

Podnikatel a gurmet, zastánce krajové kuchyně. V profesionální gastronomii se pohybuje od roku 1999. Byl u založení projektu Jak  šmakuje Moravskoslezsko?, natočil přes 65 dílů stejnojmenné gastroshow pro televizi Polar. Po deset let byl šéfkuchařem a současně provozovatelem Společenského domu v Rožnově p.R., jehož maximální kapacita je 500 míst. Má za sebou rauty, svatby a cateringy pro desítky i stovky hostů, vařil také českému presidentovi. Neumí dělat věci napůl, když se do něčeho pustí, tak jedině naplno! Více na O Tomášovi

Přidejte se do diskuze