CHCETE SE UČIT VAŘIT A BÝT LEPŠÍM KUCHAŘEM?
-
Vejce - dokument PDF ke stažení
receptury, pracovní postup, doplňující informace a rady najdete v tomto dokumentu, který je součástí kurzu a složí k prohloubení znalostí.
Zadejte email a stáhněte si ebook.
Tepelná úprava masa
Reference
Dobrý den, Tomáši, Váš kurz je bezvadný, jsem ráda, že jsem dostala možnost vstoupit, vždy jsem chtěla tzv. nahlédnout "pod pokličku" profi kuchařům, a to se mně splnilo. Jsem přesvědčena, že by z Vás byl znamenitý učitel na některé škole pro kuchaře, velký přínos pro studenty do jejich praxe a začátků v profesním životě. Ještě jednou moc děkuji a přeji hodně dalších tak skvělých nápadů, jako je tento kurz.
Všechny kurzy jsou popsány přehledně a podrobně a já už vím, jak jednoduše udělat to nebo ono. Nevěřila bych, kolik jsem dělala zažitých chyb. Od doby kdy jsem se seznámila s Tvými kurzy vaření, je mé vaření veselejší a ráda přiznám, že i chutnější.
Podnikatel a gurmet, zastánce krajové kuchyně. V profesionální gastronomii se pohybuje od roku 1999. Byl u založení projektu Jak šmakuje Moravskoslezsko?, natočil přes 65 dílů stejnojmenné gastroshow pro televizi Polar. Po deset let byl šéfkuchařem a současně provozovatelem Společenského domu v Rožnově p.R., jehož maximální kapacita je 500 míst. Má za sebou rauty, svatby a cateringy pro desítky i stovky hostů, vařil také českému presidentovi. Neumí dělat věci napůl, když se do něčeho pustí, tak jedině naplno! Více na O Tomášovi
Přidejte se do diskuze