VIDEO KURZY VAŘENÍ

UČTE SE KUCHAŘSKOU TECHNIKU, AŽ POTOM RECEPTY!

  • Vejce - dokument PDF ke stažení

    receptury, pracovní postup, doplňující informace a rady najdete v tomto dokumentu, který je součástí kurzu a složí k prohloubení znalostí.

 

 

DALŠÍ LEKCE VAŘENÍ 

- video kurzy zdarma, inspirace, kuchařky formou ebooku

AKADEMIE VAŘENÍ - 50 video kurzů

- více než kuchařská kniha, videa, receptury, jídelníčky... 

BLOG O JÍDLE

- inspirativní a naučný, pravidelné příspěvky

Tepelná úprava masa

Zadejte email, stáhněte si ebook a naučte se základní principy dušení, pečení a grilování a sledujte další lekce.

Tomáš Smoček

autor projektu

Podnikatel a gurmet, zastánce krajové kuchyně. V profesionální gastronomii se pohybuje od roku 1999. Byl u založení projektu Jak  šmakuje Moravskoslezsko?, natočil přes 65 dílů stejnojmenné gastroshow pro televizi Polar. Po deset let byl šéfkuchařem a současně provozovatelem Společenského domu v Rožnově p.R., jehož maximální kapacita je 500 míst. Má za sebou rauty, svatby a cateringy pro desítky i stovky hostů, vařil také českému presidentovi. Neumí dělat věci napůl, když se do něčeho pustí, tak jedině naplno! Více na O Tomášovi

Přidejte se do diskuze

DALŠÍ LEKCE VAŘENÍ 

- video kurzy, inspirace, kuchařky formou ebooku

AKADEMIE VAŘENÍ

- více než kuchařská kniha, videa, receptury, jídelníčky... 

BLOG O JÍDLE

- inspirativní a naučný, pravidelné příspěvky