VIDEO KURZY VAŘENÍ
UČTE SE KUCHAŘSKOU TECHNIKU, AŽ POTOM RECEPTY!
-
Vejce - dokument PDF ke stažení
receptury, pracovní postup, doplňující informace a rady najdete v tomto dokumentu, který je součástí kurzu a složí k prohloubení znalostí.
DALŠÍ LEKCE VAŘENÍ
- video kurzy zdarma, inspirace, kuchařky formou ebooku
Tepelná úprava masa
Zadejte email, stáhněte si ebook a naučte se základní principy dušení, pečení a grilování a sledujte další lekce.
Tomáš Smoček
Podnikatel a gurmet, zastánce krajové kuchyně. V profesionální gastronomii se pohybuje od roku 1999. Byl u založení projektu Jak šmakuje Moravskoslezsko?, natočil přes 65 dílů stejnojmenné gastroshow pro televizi Polar. Po deset let byl šéfkuchařem a současně provozovatelem Společenského domu v Rožnově p.R., jehož maximální kapacita je 500 míst. Má za sebou rauty, svatby a cateringy pro desítky i stovky hostů, vařil také českému presidentovi. Neumí dělat věci napůl, když se do něčeho pustí, tak jedině naplno! Více na O Tomášovi
Přidejte se do diskuze