Proč číst tento ebook?
- Jenom znalost základních principů ti dá možnost být pánem situace a zkrotit jakýkoliv kus masa k obrazu svému!
- Privilegium zaslouženého úspěchu mají jen Ti, kteří ví co dělají! Pokud nevíš jak pracovat s masem, úspěch se konat nebude.
- Tohle Ti pomůže připravit dokonalé jídlo a být perfektním a sebevědomým hostitelem.
Co se v něm dozvíš?
- Vysvětluje proč je důležité dodržovat poměr teploty a množství přidávaného masa
- Naučí Tě, jak snadno poznat propečenost steaku a kdy ukončit grilování
- Pochopíš, proč si musí maso po tepelné úpravě odpočinout
- Vysvětluje, jak docílit chuti a barvy masa při dušení
- Zjistíš, co je nízkoteplotního pečení a jaké jsou jeho výhody
- Získáš cenné informace na pár stránkách, které Ti v kuchyni velmi pomohou.
Tepelná úprava masa
základní principy dušení, pečení a grilování
Je pro Tebe vaření nutnost a nuda? Nedosahuješ alespoň uspokojivých výsledků v podobě hezky vypadajícího a chutného jídla? Získej znova nadšení a radost z vaření! S těmito jednoduchými znalostmi si vaření užiješ a zjednodušíš!
Současně získej online přístup
k unikátním kurzům vaření
sleduj pohodlně na svém mobilu, tabletu nebo pc.
Váš email je v bezpeční, vždy se můžete jedním kliknutím odhlásit.