• VEJCE - dokument PDF ke stažení

    receptury, pracovní postup, doplňující informace a rady najdete v tomto dokumentu, který je součástí kurzu a složí k prohloubení znalostí.

Mějte zdravé tělo plné energie, vitality a krásy. Věnujte pozornost tomu co jíte.

 

  • Vejce
  • Domácí pečivo - již brzy
  • Těsto na těstoviny -již brzy
  • Domácí Ravioli -již brzy

VSTUPTE DO ONLINE KURZŮ VAŘENÍ

získejte znalosti, které v kuchařkách jen stěží najdete

 

 

 

Získejte přístup k dalším kurzům

 zadejte email a stáhněte si také ebook zdarma

Váš email je v bezpeční, vždy se můžete jedním kliknutím odhlásit.

Chcete získat komletní sadu online kurzů vaření?

Každý měsíc losujeme jednoho z vás!

Podnikatel a gurmet, zastánce krajové kuchyně. V profesionální gastronomii se pohybuje od roku 1999. Byl u založení projektu Jak  šmakuje Moravskoslezsko?, natočil přes 65 dílů stejnojmenné gastroshow pro televizi Polar. Po deset let byl šéfkuchařem a současně provozovatelem Společenského domu v Rožnově p.R., jehož maximální kapacita je 500 míst. Má za sebou rauty, svatby a cateringy pro desítky i stovky hostů, vařil také českému presidentovi. Neumí dělat věci napůl, když se do něčeho pustí, tak jedině naplno! Více na www.TomasSmocek.cz

Přidejte se do diskuze

Váš email je v bezpeční, vždy se můžete jedním kliknutím odhlásit.

 

 

Získejte přístup k dalším kurzům

 zadejte email a stáhněte si také ebook zdarma

Váš email je v bezpeční, vždy se můžete jedním kliknutím odhlásit.

Chcete získat komletní sadu online kurzů vaření?

Každý měsíc losujeme jednoho z vás!