AKCE TRVÁ JEN DO PÁTEČNÍ PŮLNOCI!
V tomto 4 minutovém videu vám představím ojedinělý projekt online kurzů vaření,
včetně speciální nabídky, která platí POUZE DO PÁTEČNÍ PŮLNOCI.
Možnost vstoupit a shrnutí informací se zobrazí v druhé půli videa,
sledujte jej proto až do konce, děkuji.
AKCE TRVÁ JEN DO PÁTEČNÍ PŮLNOCI!
Ušetřete TŘETINU ceny + získejte SPECIÁLNÍ BONUS
druhou REGISTRACI ZDARMA = - 77%
Stačí zakoupit program s třetinovou slevou do páteční půlnoci
a druhý přístup Vám dám zcela ZDARMA.
Využijte tuto nabídku ve dvojici a rozdělte si investici
nebo program věnujte někomu blízkému, jako dárek nebo vaše poděkování.
klikni na tlačítko a pokračuj na objednávku
PROHLÉDNĚTE SI KURZY VAŘENÍ
-
VEJCE - dokument ke stažení
nahlédněte do dokumentu, abyste viděli jakou formou jsou doplněny informace k videu a tomuto kurzu
-
Domácí italské těstoviny - dokument ke stažení
nahlédněte do dokumentu, abyste viděli jakou formou jsou doplněny informace k videu a tomuto kurzu
-
Slané pečivo - dokument ke stažení
nahlédněte do dokumentu, abyste viděli jakou formou jsou doplněny informace k videu a tomuto kurzu
-
Domácí Ravioli - dokument ke stažení
nahlédněte do dokumentu, abyste viděli jakou formou jsou doplněny informace k videu a tomuto kurzu
Unikátní online projekt, který v České a Slovenské republice
komplexně řeší základy vaření.
Proč vstoupit do programu a učit se vařit?
- Umět znamená vědět! Znamená to nebát se vzít do ruky, například pořádný steak a udělat si ho medium. Pustit se do přípravy chleba, pizzy nebo buchet. Udělat si doma majonézu nebo demi-glace. Vzít kachnu, vykostit ji, naplnit a upéct při nízké teplotě.
- Naučíte se vařit s lehkostí a radostí a vaše jídlo získá šmrnc.
- Budete vědět, jak s danou surovinou pracovat, jak ji kombinovat s jinými a jaký bude výsledek.
- Naučený princip grilování bude stejný, ať se jedná o steak kuřecí, vepřový, hovězí či jiný. Stejně tak u dušení nebo pečení, princip je stejný, jenom časy se liší podle velikosti masa.
- Získáte více zdraví a energie, tím, že si prohloubíte celkové povědomí o surovinách a jídle a vědomě začnete vyhledávat to lepší, pestřejší a zdravější.
Online kurzy budete mít neustále u sebe
na jakémkoliv zařízení!
Všichni milujeme dobré jídlo, ale ne všichni ho opravdu jíme!
Máte možnost to nyní změnit. Vstupte do kurzů vaření.
Jaké kurzy Vás uvnitř programu čekají:
Vývary a polévky
- Vývar základní a jeho druhy
- Domácí nudle
- Krémové polévky
- Polévky z vývaru
Ryby a mořské plody
- Filetování ryb - losos, pstruh, platýs
- Tepelná úprava ryb
- Tepelná úprava mořských plodů
Knedlíky
- Karlovarský knedlík, Houskový knedík
- Bramborový knedlík, Tvarohové knedlíky
Bez lepku
- Bezlepkové základní pečivo
- Bezlepkové buchty a koláče
Paštika
- Paštika játrová jemná krémová vařená
- Paštika játrová rustikální ve formě
Tepelná úprava masa
- Klasické pečení v troubě
- Nízkoteplotní pečení
- Sous-vide vaření ve vakuu
- Dušení
- Konfitování
- Steaky – opékání, odpočívání, krájení
Dovednosti
- Nože – správný výběr a broušení
- Krájení správná technika
- Kuře - porcování, vykostění
- Vepřové druhy mas - jaké je využití
- Hovězí druhy mas - jaké je využití
- Ostatní masa-jehně, králík, zvěřina, husa..
Základní omáčky
- Holandská omáčka
- Majonéza
- Bešamel a Velouté
- Jíška
- Masové glazé - glace a demi glace
Brambory
- Bramborová kaše klasická i uzená
- Bramborové hranolky
Marmeláda, okurky
- Marmeláda a džem
- Okurky – Sterilované, pytlochy a kvašáky
Uzení
- Klobásky od přípravy masa až po uzení
- Jak připravit domácí šunku
Pečení
- Chléb, celý proces a jeho druhy
- Bílé domácí pečivo
- Pizza základní těsto, focaccia
- Kvásek a kváskový chléb
- Brioška a bulky na burger
- Kynuté buchty – koláčky, honzovy, na plech
Domácí těstoviny a gnocchi
- Domácí těsto na těstoviny
- Domácí Ravioli
- Tvarování těstovin
- Domácí gnocchi
Rýže a risotto
- Dušená rýže
- Metoda risotto
Vejce
- Omeleta, vařená a zastřená vejce, míchaná a smažená vejce
Co získáte v programu Jídlo je vášeň?
Online kurzy vaření Jídlo je vášeň jsou ojedinělý projekt, který je víc než kuchařská kniha plná receptů. Jsou to podrobné video návody, které jdou do hloubky a učí samotné základy vaření - učí kuchařskou techniku. Tak jako dům potřebuje pevné základy, potřebuje pevné základy i dobré jídlo a právě na těchto základech můžete vystavět ony recepty z kuchařských knih!
- 50 video-kurzů ve 30-ti týdnech - Garantované minimumV průběhu 30 - ti týdnů budou v sekci každý týden postupně uvolňovány kurzy online vaření. 50 kurzů je mnou garantované minimum. Budu také postupně uvolňovat bonusová videa a další užitečné rady.
- Všechny kurzy také v PDFVšechny kurzy jsou k dispozici ke stažení také v textové podobě, kde jsou ještě doplněny rozšířenými informacemi k danému tématu. Přesně jak jste viděli v úvodních čtyřech kurzech zdarma.
- Doživotní přístupDo členské sekce budete mít doživotní přístup, jen jeden poplatek a žádné platby navíc!
- Kniha nebo Online program? - veškeré aktualizace zdarmaAktualizace nejsou zpoplatněny. Výhodou online programů je, že jakákoliv aktualizace, jakákoliv změna v textu, přidání bonusů, přidání nebo doplnění nového videa atd. se okamžitě projeví, není třeba běžet do krámu a kupovat novou knížku, už ne!
- Přístup odkudkolivŽádné stahování, žádná instalace programu, prostě se připojíte přes svůj internetový prohlížeč kdekoliv na světe, 24 hodin denně!
- Bonusové ebooky ke staženíV členské sekci na vás již čekají mé dva ebooky a 4 regionální kuchařky. Tím rozhodně nekončíme.
- Bez rušivých reklamCelý online kurz je bez jediné reklamy. Je to jeden z důvodů proč je placený, nechtěl jsem, abyste byli něčím vyrušováni nebo ovlivňováni.
- Komunita stejně laděných lidíTím, že u každého kurzu, u každého videa můžete vkládat komentáře a své poznatky a nápady, vytváříme společně skupinu lidí, která je online a neustále ve spojení. Podporujeme se a nacházíme odpovědi na společné otázky.
- Garance spokojenostiDo 30 dnů máte možnost program opustit a já vám bez udání důvodu vrátím peníze.
Protože nemáte možnost pracovat se mnou denně v kuchyni, budu pracovat já s vámi.
Co říkají o kurzech vaření Jídlo je vášeň:
Z mého profesionálního pohledu jsou jednotlivé kurzy přehledné a jdou k jádru věci. Mimo přesné technologické postupy je mi také sympatická forma prezentace videí. Chválím také dokumenty, které shrnují a doplňují videa a není tak třeba si dělat poznámky. Tyto online kurzy používám při zaškolování kuchařských učňů na stážích v mém restaurantu. Šetří mi spostu času a také surovin.
Jsem nadšená a velmi potěšená, když mě v mých letech něco nebo někdo překvapí. Tomášovy kurzy obsahují informace, které i mě jako zkušené hospodyni, rozšiřují obzory a tím usnadňují práci. Myslím si, že s těmito kurzy musí uvařit dobré jídlo každá ženská. Jen tak dál.
Všechny kurzy jsou popsány přehledně a podrobně a já už vím, jak jednoduše udělat to nebo ono. Nevěřila bych, kolik jsem dělala zažitých chyb. Od doby kdy jsem se seznámila s těmito kurzy vaření, je mé vaření veselejší a ráda přiznám, že i chutnější.
Ušetřete TŘETINU ceny + získejte SPECIÁLNÍ BONUS
druhou REGISTRACI ZDARMA