AKCE TRVÁ JEN DO PÁTEČNÍ PŮLNOCI!

V tomto 4 minutovém videu vám představím ojedinělý projekt online kurzů vaření,

včetně speciální nabídky, která platí POUZE DO PÁTEČNÍ PŮLNOCI.

 

Možnost vstoupit a shrnutí informací se zobrazí v druhé půli videa,

sledujte jej proto až do konce, děkuji.

AKCE TRVÁ JEN DO PÁTEČNÍ PŮLNOCI!

 

Ušetřete TŘETINU ceny +  získejte SPECIÁLNÍ BONUS 

druhou REGISTRACI ZDARMA = - 77%

 

 

Stačí zakoupit program s třetinovou slevou do páteční půlnoci

a druhý přístup Vám dám zcela ZDARMA.

 

Využijte tuto nabídku ve dvojici a rozdělte si investici

nebo program věnujte někomu blízkému, jako dárek nebo vaše poděkování.

klikni na tlačítko a pokračuj na objednávku

PROHLÉDNĚTE SI KURZY VAŘENÍ

Unikátní online projekt, který v České a Slovenské republice

komplexně řeší základy vaření.

 

Proč vstoupit do programu a učit se vařit?

  • Umět znamená vědět! Znamená to nebát se vzít do ruky, například pořádný steak a udělat si ho medium. Pustit se do přípravy chleba, pizzy nebo buchet. Udělat si doma majonézu nebo demi-glace. Vzít kachnu, vykostit ji, naplnit a upéct při nízké teplotě.
  • Naučíte se vařit s lehkostí a radostí a vaše jídlo získá šmrnc.
  • Budete vědět, jak s danou surovinou pracovat, jak ji kombinovat s jinými a jaký bude výsledek.
  • Naučený princip grilování bude stejný, ať se jedná o steak kuřecí, vepřový, hovězí či jiný. Stejně tak u dušení nebo pečení, princip je stejný, jenom časy se liší podle velikosti masa.
  • Získáte více zdraví a energie, tím, že si prohloubíte celkové povědomí o surovinách a jídle a vědomě začnete vyhledávat to lepší, pestřejší a zdravější.

 

Online kurzy budete mít neustále u sebe

na jakémkoliv zařízení!

 

 

Všichni milujeme dobré jídlo, ale ne všichni ho opravdu jíme!

Máte možnost to nyní změnit. Vstupte do kurzů vaření.

Jaké kurzy Vás uvnitř programu čekají:

Vývary a polévky

  • Vývar základní a jeho druhy
  • Domácí nudle
  • Krémové polévky
  • Polévky z vývaru

 

 

Ryby a mořské plody

  • Filetování ryb - losos, pstruh, platýs
  • Tepelná úprava ryb
  • Tepelná úprava mořských plodů

 

 

 

Knedlíky

  • Karlovarský knedlík, Houskový knedík
  • Bramborový knedlík, Tvarohové knedlíky

 

 

 

Bez lepku

  • Bezlepkové základní pečivo
  • Bezlepkové buchty a koláče

 

Paštika

  • Paštika játrová jemná krémová vařená
  • Paštika játrová rustikální ve formě

Tepelná úprava masa

  • Klasické pečení v troubě
  • Nízkoteplotní pečení
  • Sous-vide vaření ve vakuu
  • Dušení
  • Konfitování
  • Steaky – opékání, odpočívání, krájení

Dovednosti

  • Nože – správný výběr a broušení   
  • Krájení správná technika
  • Kuře - porcování, vykostění 
  • Vepřové druhy mas - jaké je využití
  • Hovězí druhy mas - jaké je využití
  • Ostatní masa-jehně, králík, zvěřina, husa..

Základní omáčky

  • Holandská omáčka
  • Majonéza
  • Bešamel a Velouté
  • Jíška
  • Masové glazé - glace a demi glace

Brambory

  • Bramborová kaše klasická i uzená
  • Bramborové hranolky

 

Marmeláda, okurky

  • Marmeláda a džem
  • Okurky – Sterilované, pytlochy a kvašáky

Uzení

  • Klobásky od přípravy masa až po uzení
  • Jak připravit domácí šunku

 

 

 

 

Pečení

  • Chléb, celý proces a jeho druhy
  • Bílé domácí pečivo            
  • Pizza základní těsto, focaccia
  • Kvásek a kváskový chléb     
  • Brioška a bulky na burger
  • Kynuté buchty – koláčky, honzovy, na plech

Domácí těstoviny a gnocchi

  • Domácí těsto na těstoviny
  • Domácí Ravioli
  • Tvarování těstovin
  • Domácí gnocchi

 

Rýže a risotto

  • Dušená rýže
  • Metoda risotto

 

Vejce

  • Omeleta, vařená a zastřená vejce, míchaná a smažená vejce

Co získáte v programu Jídlo je vášeň?

Online kurzy vaření Jídlo je vášeň jsou ojedinělý projekt, který je víc než kuchařská kniha plná receptů. Jsou to podrobné video návody, které jdou do hloubky a učí samotné základy vaření - učí kuchařskou techniku. Tak jako dům potřebuje pevné základy, potřebuje pevné základy i dobré jídlo a právě na těchto základech můžete vystavět ony recepty z kuchařských knih!

  • 50 video-kurzů ve 30-ti týdnech - Garantované minimum
    V průběhu 30 - ti týdnů budou v sekci každý týden postupně uvolňovány kurzy online vaření. 50 kurzů je mnou garantované minimum. Budu také postupně uvolňovat bonusová videa a další užitečné rady.
  • Všechny kurzy také v PDF
    Všechny kurzy jsou k dispozici ke stažení také v textové podobě, kde jsou ještě doplněny rozšířenými informacemi k danému tématu. Přesně jak jste viděli v úvodních čtyřech kurzech zdarma.
  • Doživotní přístup
    Do členské sekce budete mít doživotní přístup, jen jeden poplatek a žádné platby navíc!
  • Kniha nebo Online program? - veškeré aktualizace zdarma
    Aktualizace nejsou zpoplatněny. Výhodou online programů je, že jakákoliv aktualizace, jakákoliv změna v textu, přidání bonusů, přidání nebo doplnění nového videa atd. se okamžitě projeví, není třeba běžet do krámu a kupovat novou knížku, už ne!
  • Přístup odkudkoliv
    Žádné stahování, žádná instalace programu, prostě se připojíte přes svůj internetový prohlížeč kdekoliv na světe, 24 hodin denně!
  • Bonusové ebooky ke stažení
    V členské sekci na vás již čekají mé dva ebooky a 4 regionální kuchařky. Tím rozhodně nekončíme.
  • Bez rušivých reklam
    Celý online kurz je bez jediné reklamy. Je to jeden z důvodů proč je placený, nechtěl jsem, abyste byli něčím vyrušováni nebo ovlivňováni.
  • Komunita stejně laděných lidí
    Tím, že u každého kurzu, u každého videa můžete vkládat komentáře a své poznatky a nápady, vytváříme společně skupinu lidí, která je online a neustále ve spojení. Podporujeme se a nacházíme odpovědi na společné otázky.
  • Garance spokojenosti
    Do 30 dnů máte možnost program opustit a já vám bez udání důvodu vrátím peníze.

Protože nemáte možnost pracovat se mnou denně v kuchyni, budu pracovat já s vámi. 

Co říkají o kurzech vaření Jídlo je vášeň:

Z mého profesionálního pohledu jsou jednotlivé kurzy přehledné a jdou k jádru věci. Mimo přesné technologické postupy je mi také sympatická forma prezentace videí. Chválím také dokumenty, které shrnují a doplňují videa a není tak třeba si dělat poznámky. Tyto online kurzy používám při zaškolování kuchařských učňů na stážích v mém restaurantu. Šetří mi spostu času a také surovin.
Václav LangerŠéfkuchař a provozovatel restaurantu
Jsem nadšená a velmi potěšená, když mě v mých letech něco nebo někdo překvapí. Tomášovy kurzy obsahují informace, které i mě jako zkušené hospodyni, rozšiřují obzory a tím usnadňují práci. Myslím si, že s těmito kurzy musí uvařit dobré jídlo každá ženská. Jen tak dál.
AlenkaDůchodkyně
Všechny kurzy jsou popsány přehledně a podrobně a já už vím, jak jednoduše udělat to nebo ono. Nevěřila bych, kolik jsem dělala zažitých chyb. Od doby kdy jsem se seznámila s těmito kurzy vaření, je mé vaření veselejší a ráda přiznám, že i chutnější.
Michaela DořičákováKosmetička

 Ušetřete TŘETINU ceny +  získejte SPECIÁLNÍ BONUS 

druhou REGISTRACI ZDARMA