Ochrana osobních údajů

Na této stránce se můžete seznámit s ochranou osobních údajů a také svými právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů). Ke zpracování osobních údajů dochází při návštěvě našich webových stránek, při zakoupení online kurzu nebo při odběru novinek formou webového formuláře.

Chcete-li se na nás obránit a cokoliv upřesnit, učiňte tak prosím na email tomas@jidlojevasen.cz

 

Jako správce vašich osobních údajů, firma Tomáš Smoček, IČ 73046582, se sídlem Svazarmovská 803, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, prohlašuji, že splňuji veškeré zákonné povinnosti vyplývající z platné legislativy, týkající se zákona o ochraně osobních údajů a GDPR. 

  • Vaše osobní údaje budou zpracovávány jen na základě plnění smlouvy, vámi uděleného souhlasu či vašeho zájmu
  • o zpracovávání osobních údajů jste informováni, ještě před jejím samotným zpracováváním, vše dle článku 13 GDPR 

Vaše osobní údaje zpracováváme pouze až od chvíle, kdy nám je svěříte sami, a to:

  • Evidence daňových dokladů, pokud jste našim zákazníkem, je nezbytné, ze zákona, abychom po zákonem stanovenou lhůtu, evidovali vaše zejména fakturační údaje
  • Poskytování služeb, vaše osobní údaje: email, popřípadě, telefon a korespondenční adresu potřebujeme k dodání služeb (poskytnutí přístupových údajů do online kurzu, zaslání ebooku, knihy atd.)
  • Newsletter, zde zpracováváme váš email a jméno, pohlaví, kdy nejčastěji otevíráte email a na co v něm klikáte, abychom vám na základě tohoto, mohli předat informace, o které jste při souhlasu s odebíráním novinek projevili zájem

Osobní údaje a vaše práva

  • Máte právo mne vyzvat, abych vám přeložil jaké osobní údaje a proč o vás zpracovávám
  • Pokud se domníváte, že zpracováváme vaše údaje nepřesně nebo snad nezákonně (můžete se také v každé emailové kampani sami odhlásit kliknutím na odkaz "Odhlásit se")
  • Pokud se vám zdají vaše údaje neúplné nebo se něco změnilo, máte právo na změnu údajů
  • Pokud si myslíte, že s vašimi údaji zacházíme nezákonně, máte právo si stěžovat u Úřadu pro ochranu osobních údajů
  • Pokud si budete přát vymazat z našeho systému, máte na to právo. Výjimkou jsou pouze daňové doklady, kde máme ze zákona povinnost tyto zachovat po zákonem stanovenou lhůtu, všechny ostatní údaje samozřejmě ze systému odstraníme. 
  • Ukončit odběr našich emailů můžete v každém emailu od nás, stačí kliknout na odhlašovací odkaz "Odhlásit se"
  • Pokud budete chtít využít vašeho práva a na cokoliv se dotázat, napište mi prosím na email: tomas@jidlojevasen.cz a já vám ve lhůtě 30 dní odpovím a vše doložím

 

Kodex ochrany údajů

Při návštěvě našich webových stránek se zaznamenávají standartním způsobem tyto údaje:

  • webové stránky, které u nás navštívíte, datum a délka vaší návštěvy
  • webové stránky, ze kterých nás navštívíte
  • IP adresa, která vám byla přidělena poskytovatelem webových služeb

Osobní údaje se zaznamenávají jen tehdy, když nám je sami dobrovolně poskytnete z vlastní vůle, například v rámci registrace nebo anket či realizací smlouvy.

Použití a postoupení údajů

Vaše osobní údaje používáme pro zákaznickou administrativu, ankety týkající se produktů a pro marketingové účely a také pro účely technické správy webových stránek. Postoupení osobních údajů úřadům a státním zařízením následuje jen v rámci závazných právních předpisů. Mimo tyto situace jsme vázáni diskrétností.

Možnost odhlášení

Vaše údaje používáme výhradně k tomu, abychom vás mohli informovat o našich službách a produktech a případně zjistit vaši zpětnou vazbu, znát váš názor. Samozřejmě vše, je dobrovolné. Pokud nechcete tyto informace z jakéhokoliv důvodu dále dostávat, informujte nás o tom a my je smažeme. Také tak můžete učinit sami, v každém emailu od nás je odhlašovací odkaz „Odhlásit se“.

Cookies

Na našem webu používáme tzv. cookies, což jsou neškodné malé soubory, které se ukládají na váš pevný disk. Je to hlavně z důvodu usnadnění navigace a přispívá to ke zvýšení uživatelského komfortu webových stránek. Cookies lze také využívat ke zjištění, jestli jste už naše stránky navštívili ze svého počítače. Používání cookies můžete kdykoliv deaktivovat přímo ve svém internetovém prohlížeči.

 

Tyto zásady zpracování osobních údajů jsou platné od 24.5.2018 a nahrazují původní zásady ochrany osobních údajů, které jsou dostupné zde...