VIDEO KURZY VAŘENÍ
UČTE SE KUCHAŘSKOU TECHNIKU, AŽ POTOM RECEPTY!
DOMÁCÍ SLANÉ PEČIVO
-
Domácí slané pečivo - dokument PDF ke stažení
receptura, pracovní postup, druhy mouky - tyto a další informace najdete v tomto dokumentu


Tomáš Smoček
autor projektu
Podnikatel a gurmet, zastánce krajové kuchyně. V profesionální gastronomii se pohybuje od roku 1999. Byl u založení projektu Jak šmakuje Moravskoslezsko?, natočil přes 65 dílů stejnojmenné gastroshow pro televizi Polar. Po deset let byl šéfkuchařem a současně provozovatelem Společenského domu v Rožnově p.R., jehož maximální kapacita je 500 míst. Má za sebou rauty, svatby a cateringy pro desítky i stovky hostů, vařil také českému presidentovi. Neumí dělat věci napůl, když se do něčeho pustí, tak jedině naplno! Více na O Tomášovi
Přidejte se do diskuze