-
VEJCE - dokument PDF ke stažení
receptury, pracovní postup, doplňující informace a rady najdete v tomto dokumentu, který je součástí kurzu a složí k prohloubení znalostí.
Mějte zdravé tělo plné energie, vitality a krásy. Věnujte pozornost tomu co jíte.
VSTUPTE DO ONLINE KURZŮ VAŘENÍ
získejte znalosti, které v kuchařkách jen stěží najdete
Získejte přístup k dalším kurzům
zadejte email a stáhněte si také ebook zdarma
Váš email je v bezpeční, vždy se můžete jedním kliknutím odhlásit.
Chcete získat komletní sadu online kurzů vaření?
Každý měsíc losujeme jednoho z vás!
Podnikatel a gurmet, zastánce krajové kuchyně. V profesionální gastronomii se pohybuje od roku 1999. Byl u založení projektu Jak šmakuje Moravskoslezsko?, natočil přes 65 dílů stejnojmenné gastroshow pro televizi Polar. Po deset let byl šéfkuchařem a současně provozovatelem Společenského domu v Rožnově p.R., jehož maximální kapacita je 500 míst. Má za sebou rauty, svatby a cateringy pro desítky i stovky hostů, vařil také českému presidentovi. Neumí dělat věci napůl, když se do něčeho pustí, tak jedině naplno! Více na www.TomasSmocek.cz
Přidejte se do diskuze
Váš email je v bezpeční, vždy se můžete jedním kliknutím odhlásit.
Získejte přístup k dalším kurzům
zadejte email a stáhněte si také ebook zdarma
Váš email je v bezpeční, vždy se můžete jedním kliknutím odhlásit.
Chcete získat komletní sadu online kurzů vaření?
Každý měsíc losujeme jednoho z vás!