BONUSY
Zde jsem pro vás připravil pár ebooků a jakmile přidám další bonus, budu vás o tom informovat.

Vždy je důvod si (něco) zavařit
Pečený čaj, zázvorový čaj, paprikové chutney, vaječný koňak, nakládané rajčátka i váš úžasný perník.
Tohle všechno můžete napěchovat do skleniček a zavařovaček nejrůznějších tvarů a velikostí, jednoduše ozdobit plátýnkem, obvázat provázkem a darovat nejen pod vánoční stromeček.
Připravil jsem pro vás pár vlastnoručně vyzkoušených nápadů, které připravuji já nejen v době adventu. Stáhněte si tento krátký ebook a mějte příjemné čtení a hezkou inspiraci.

Tepelná úprava masa
Tento krátký ebook vás provede základy tepelné úpravy masa - pečením, dušením a grilováním.
Pevný dům potřebuje pevné základy a stejně tak, dobré jídlo potřebuje dobrou techniku. V té tkví konečný výsledek. Kuchařská technika je to co odlišuje průměrné jídlo od vynikající delikatesy, za předpokladu použití kvalitních surovin a dodržení postupu.

Zdroj: htt://jaksmakuje.cz
Regionální kuchařky Jak šmakuje Moravskoslezsko?
Jedním z mých počinů bylo, že jsem stál u zrodu projektu Jak šmakuje Moravskoslezsko? Spolupracoval jsem na projektu Moravskoslezského kraje, Jak šmakuje Moravskoslezsko?, od samého počátku. Natočili jsme s kolegou Mirkem Horákem cca 65 dílů stejnojmenného kulinářského pořadu pro TV Polar a s naší pomocí vznikly první dva ročníky této kuchařky, včetně rozvaření, focení jídel a přípravy konferencí. Tento počin dal také vzniknout dalším regionálním kuchařkám v dalších krajích Česka.
Objevujte se mnou krásu i jednoduchost regionální kuchyně.