VSTUPTE DO ONLINE KURZŮ VAŘENÍ
vařte svá jídla s pomocí akademie vaření online
a získejte znalosti, které v kuchařkách jen stěží najdete
-
DOMÁCÍ SLANÉ PEČIVO - ke stažení v PDF
receptura, pracovní postup, druhy mouky - tyto a další informace najdete v tomto dokumentu
Získejte přístup k dalším kurzům,
zadejte email a stáhněte si ebook zdarma.
Vaše údaje jsou v bezpečí, vždy se můžete odhlásit.
Podnikatel a gurmet, zastánce krajové kuchyně. V profesionální gastronomii se pohybuje od roku 1999. Byl u založení projektu Jak šmakuje Moravskoslezsko?, natočil přes 65 dílů stejnojmenné gastroshow pro televizi Polar. Po deset let byl šéfkuchařem a současně provozovatelem Společenského domu v Rožnově p.R., jehož maximální kapacita je 500 míst. Má za sebou rauty, svatby a cateringy pro desítky i stovky hostů, vařil také českému presidentovi. Neumí dělat věci napůl, když se do něčeho pustí, tak jedině naplno! Více na www.TomasSmocek.cz
Přidejte se do diskuze
Získejte přístup k dalším kurzům,
zadejte email a stáhněte si ebook zdarma.
Vaše údaje jsou v bezpečí, vždy se můžete odhlásit.