Proč číst tento ebook?

  • Jenom znalost základních principů ti dá možnost být pánem situace a zkrotit jakýkoliv kus masa k obrazu svému!
  • Privilegium zaslouženého úspěchu mají jen Ti, kteří ví co dělají! Pokud nevíš jak pracovat s masem, úspěch se konat nebude.
  • Tohle Ti pomůže připravit dokonalé jídlo a být perfektním a sebevědomým hostitelem.

 

 

Co se v něm dozvíš?

  • Vysvětluje proč je důležité dodržovat poměr teploty a množství přidávaného masa
  • Naučí Tě, jak snadno poznat propečenost steaku a kdy ukončit grilování
  • Pochopíš, proč si musí maso po tepelné úpravě odpočinout
  • Vysvětluje, jak docílit chuti a barvy masa při dušení
  • Zjistíš, co je nízkoteplotního pečení a jaké jsou jeho výhody
  • Získáš cenné informace na pár stránkách, které Ti v kuchyni velmi pomohou.

 

Tepelná úprava masa

základní principy dušení, pečení a grilování

Je pro Tebe vaření nutnost a nuda? Nedosahuješ alespoň uspokojivých výsledků v podobě hezky vypadajícího a chutného jídla? Získej znova nadšení a radost z vaření! S těmito jednoduchými znalostmi si vaření užiješ a zjednodušíš!

Současně získej online přístup

k unikátním kurzům vaření

sleduj pohodlně na svém mobilu, tabletu nebo pc.

Váš email je v bezpeční, vždy se můžete jedním kliknutím odhlásit.